Dashboard

Átfogó képet, analitikás biztosít a vállalkozás bevételeiről, kiadásairól és pénzügyeiről. Innen egy érintéssel el lehet érni a gyakran használt szolgáltatásokat és a főmenüt. 

Bevétel és kiadás kezelés

Számla és egyéb bizonylat rögzítés, biometrikus aláírás kezelés, lista összesített adatokkal, a bizonylatok státuszának jelölésével, kereséssel. Könnyen elérhetők az alapvető műveletek és a számlák részletes adatai.

Pénzügy

Valódi FinTech szolgáltatások, tetszőleges számú bank és pénztár, tranzakció kezelés, számla kiegyenlítés, deviza árfolyam és tartozáskezelés.

Cikktörzs

A cikkcsoportok, a cikk adatok és a keresések kezelése mellet a többnyelvű megnevezés, a listaár, az utolsó beszerzési ár, a készletmozgás és nem utolsó sorban csatolt fájlok kezelésére is képes.

PARTNERTÖRZS

A partnercsoportok, a partner adatok és a kereséseken túl  geolokációs adatok, elérhetőségek, pénzügyi összefoglalások, ügyintézők, bevétel és kiadás részletes adatok elérését is támogatja.

PROJEKTKEZELÉS

A projektek áttekintésére, csoportosítására, keresésére és  a részletes adatok, határidők, valamint eredmények és analitika megjelenítésére szolgál.

FÁJLKEZELÉS

Online fájlkezelő és tárhely a vállalkozás dokumentumainak tárolására és az azokhoz kapcsolódó részletes adatok kezelésére, keresésére. A feltöltött fájlok csatolhatók  bizonylatokhoz, projektekhez.

Tablet Ügyvitel